LUNCH V.18 115 KR ( avh 105:- )
11.00 – 14.00

inkl: Läsk, salladsbuffé, nybakat bröd, kaffe samt kaka

(G= Gluten, L=Laktos )

Måndag

Stuvade makaroner serveras med stekt falukorv (G)

Tisdag

Kycklinggryta serveras med ris

Onsdag

Wallenbergare serveras med potatismos, gräddsås & lingon samt ärtor (G)

Torsdag

STÄNGT – 1 MAJ

Fredag

Grillspett serveras med Stekt potatis, rödvinssky & tzatziki

Fredagsfika: smulpaj med vaniljgrädde ( LF )

——————————————————————————————-

Veckans Pasta: Fläskfilé med pepparsås toppas med Grana padano & persilja (G)

Veckans Sallad: Halloumi, granatäpple, avokado, oliver & hummus (L)

Á la Carte 125:- ( avh 115:- )

Inkl: Läsk, salladsbuffé, nybakat bröd, kaffe samt kaka

Husets schnitzel m. pommes & bearnaisesås ( G )

Raggmunk med stekt fläsk & lingon ( G)

Lövbit m. pommes & persiljesmör

Husets panerade spättafilé serveras med kokt potatis & remouladsås ( G )

Hamburgare ( 150g ) med bröd & pommes ( G)

Kebab/Gyros med pommes/ris & mildsås

Falafel med pommes/ris & mildsås

Kebab/Gyros rulle & mildsås (G)

Vegetarisk Lasagne (G)

Sallader 115:- ( avh 105:- )

Inkl: Läsk, salladsbuffé, nybakat bröd, kaffe samt kaka

( Ingår i alla sallader: sallad, tomat, gurka, lök, majs )

Caesar sallad ( Krutonger, Grana padano, Bacon, kyckling, Caesar dressing ) ( G )

Räksallad ( färska handskalade räkor, citron, rhode island dressing )