LUNCH V.18 109KR ( avh 99:- )
11.00 – 14.00
11.00 – 14.00
Måndag
Ugnsbakad falukorv serveras med potatismos & senapscream (GF,LF )
Tisdag
Grillad kycklingfilé serveras med ris, dragonsås & vitlöksfrästa bönor ( GF,LF )
Onsdag
1 MAJ ( STÄNGT )
Torsdag
Persiljejärpar serveras med koktpotatis, gräddsås & lingon ( GF,LF )
Fredag
Fläskfilé Oscar serveras med råstekt potatis, rödvinssky & bearnaisesås (GF, LF )
——————————————————————————————-
Veckans Pasta: Alfredo ( kyckling ) serveras med parmesan & ruccola ( LF )
Veckans Sallad: Rostbiff med dragonmajo( GF,LF )
Á la Carte 119:- ( avh 109:- )
Husets schnitzel m. pommes & bearnaisesås ( LF )
Raggmunk med stekt fläsk & lingon ( LF )
Lövbit m. pommes & persiljesmör ( LF,GF )
Husets panerade spättafilé serveras med kokt potatis & remouladsås ( LF )
Hamburgare ( 150g ) med bröd & pommes ( LF )
Kebab/Gyros med pommes/ris & mildsås ( LF,GF )
Falafel med pommes/ris & mildsås ( LF,GF )
Sallader 109:- ( avh 99:- )
Inkl: Läsk, salladsbuffé, nybakat bröd, kaffe samt kaka
( Ingår i alla sallader: sallad, tomat, gurka, lök, majs )
Caesar sallad ( Krutonger, parmesan, Bacon, kyckling, Caesar dressing ) ( LF )
Räksallad ( färska handskalade räkor, citron, rhode island dressing ) ( LF,GF )